Bokens omslag
Anna Frisk
 

"En riktig födelsedag - inspiration och verktg för blivande föräldrar" av Anna Frisk

"Vad behöver du veta för att ha en bra förlossning? Behöver du veta hur en sugklocka eller skalpelektrod ser ut, egentligen? Kommer det hjälpa dig när du föder ditt barn?” Det undrar Anna Frisk, grundare av AnnasProfylax och Profylaxgruppen.


”Det jag ville veta när jag väntade barn var, hur gör jag? Jag visste att det skulle göra ont. Jag visste att det fanns bedövningar, men hur krystar man ut en bebis? Hur tar man emot en värk? Vad ska min man göra? Ska han bara stå där? Jag vill ha en coach!”

Den 12 september 2014 lanseras Annas nya bok, ”En riktig födelsedag – inspiration och verktyg för blivande föräldrar”. Den ersätter Annas första bok som sålt i över 30 000 exemplar och som kom ut år 2005 (”Innan du föder – en inspirerande guide till den nya psykoprofylaxtekniken”).

Över 62 000 blivande föräldrar har gått hennes kurs, AnnasProfylax, och flera tusen barnmorskor har tagit del av hennes seminarier och utbildningar.

”Jag tror att blivande mammor och pappor uppskattar att jag är ärlig och rak. Jag berättar om det jag själv hade velat veta. Ingen tröst, däremot en mängd smarta strategier. När folk har läst min bok eller gått min kurs, vill jag att de ska känna sig lugna och trygga, inspirerade och glada. Jag älskar när en blivande mamma eller pappa säger att ´Det här kanske kan gå!”

I den nya boken har hon samlat sina allra bästa erfarenheter, tankar och strategier efter 20 år i branschen. ”Jag vill att födelsen ska bli en riktig födelsedag! Inte bara något du överlever. Jag älskar min nya bok! Jag hoppas att den hjälper många.” säger Anna Frisk, som för säkerhets skull både är profylaxinstruktör, civil ekonom och utbildad journalist.

Fakta om boken

Boken finns att beställa från och med 12 september via Profylaxgruppens egen hemsida, Adlibris, Bokus eller via Bokrondellen för dig som är återförsäljare,

”En riktig födelsedag - inspiration och verktyg för blivande föräldrar”, ges ut av Profylaxgruppen i Sverige AB

ISBN 978-91981987-0-6

Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Kurslokal
Karlaplan 9B, Lokal Smedjan, Stockholm

Postadress
Brötvägen 22
167 66 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.