Priser

AnnasProfylax

Grundkurs
 2500 kr/par
 1400 kr/person
Repetition
 1890 kr/par
 1290 kr/person
Privatkurs  4600 kr/par

Grundkurs English
 2500 kr/par   1400 kr/person
Föräldraföreläsningar*
 900 kr/par
 500 kr/person

Klicka på de olika kurstyperna så kan du läsa om innehåll och upplägg. Från och med 1 september ingår tränings DVDn Innan du föder i alla kurser.
*En valbar föräldraföreläsning ingår i extra-allt-kurser se mer information på föräldraföreläsningar

Webbkurs

Erbjuder vi inte AnnasProfylax på din ort, rekommenderar vi vår nya webbkurs. AnnasProfylax webbkurs kostar 990 kr. I priset ingår att du och din partner/stödperson har fri tillgång till kursens filmer och kursmaterial under 2 veckor. Läs mer här.

Ångerrätt och tidsfrist

Du har som köpare rätt att ångra ditt köp fram till kursstart. Det finns ett standardformulär för utövande av ångerrätten som du som köpare kan ta det av på www.konsumentverket.se

Inom 14 dagar efter det att köpet har gjorts har du som köpare rätt att ångra köpet. Du kan meddela oss på det sätt du själv väljer, enklast via e-post till kurser@profylaxgruppen.com eller telefon 08-758 02 10.

Avbruten kurs

Du har som köpare rätt att ångra köpet även efter det att kursen påbörjats och återfå det du har betalat efter att ett skäligt belopp dragits av. Beloppet beror på om köpet hävs av en skälig eller oskälig anledning. En skälig anledning anses vara ex sjukdom eller brand i hemmet. Om kursen startat får du betala för det första tillfället men får tillbaka beloppet för följande tillfällen.

Om anledningen anses vara oskälig uteblir återbetalning då vi inte har möjlighet att fylla platsen med en annan deltagare.

Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Kurslokal
Karlaplan 9B, Lokal Smedjan, Stockholm

Postadress
Brötvägen 22
167 66 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.