Priser

ANNASPROFYLAX KLASSAT SOM FRISKVÅRD
Du kan boka både fysiska kurser och webbkurser via Benify, Actiway, epassi, Wellnet, Söderbarg & Partners och Min Friskvård. Har du eget företag kan du dra kostnaden som friskvård - på begäran kan du få ett utförligt kvitto med all nödvändig information mailat till dig som pdf.

AnnasProfylax inför och efter förlossningen

Grundkurs inför förlossningen 3+3 tim

 2800 kr/par
 1400 kr/person
Repetition och Grundkurs Intensiv 3,5 tim  2400 kr/par

 1200 kr/person

Privatkurs 3,5 till 4 tim
 4500 kr/par

Pre Birth in English 3+3 tim
 2800 kr/par   1400 kr/person
Föräldraföreläsningar om bebisen 2,5 tim
 1200 kr/par

  650 kr/person

I alla kurser ingår utförligt träningsmaterial, filmer, frukt och fika. Kurserna inför förlossningen är klassade som friskvård.

Vill du se aktuella kurser och boka klicka här - våra kurser finns att bokas på BokaDirekt.

Webbkurs - nu med möjlighet att boka 1 tim livecoachning

Om du och din partner (eller den som kommer vara med dig) inte kan gå en fysisk kurs, rekommenderar vi att göra AnnasProfylax Webbkurs. Pris 1100 kr. I kursen ingår utförligt kursmaterial, övningar och instruktionsfilmer. Ni har fri tillgång till kursens filmer och kursmaterial under 4 veckor. Läs mer här.

Vill du komplettera webbkursen med en timmes personlig coachning med Anna Wilsby Frisk?
Där får ni personlig coachning och uppskattade bonusövningar. Välkommen att höra av dig till kurser@profylaxgruppen.com. Pris 2000kr (webbkurs + coachning) ink moms.

Webbinarier

Då och då erbjuds webbinarier med Anna Wilsby Frisk, ibland i samarbeten tillsammans med andra. Håll utkik på hemsidan eller i sociala medier. Anna gör dagliga uppdateringar med tips och information om kommande events. Följ henne gärna på instagram @annasprofylax

Ångerrätt och tidsfrist

Du har som köpare rätt att ångra ditt köp fram till kursstart. Det finns ett standardformulär för utövande av ångerrätten som du som köpare kan ta det av på www.konsumentverket.se

Inom 14 dagar efter det att köpet har gjorts har du som köpare rätt att ångra köpet. Du kan meddela oss på det sätt du själv väljer, enklast via e-post till kurser@profylaxgruppen.com eller telefon 08-758 02 10.

Avbruten kurs

Du har som köpare rätt att ångra köpet även efter det att kursen påbörjats och återfå det du har betalat efter att ett skäligt belopp dragits av. Beloppet beror på om köpet hävs av en skälig eller oskälig anledning. En skälig anledning anses vara ex sjukdom eller brand i hemmet. Om kursen startat får du betala för det första tillfället men får tillbaka beloppet för följande tillfällen.

Om anledningen anses vara oskälig uteblir återbetalning då vi inte har möjlighet att fylla platsen med en annan deltagare.

Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Vill du få vårt nyhetsbrev - anmäl dig här:

Jag godkänner att min e-postadress lagras hos Profylaxgruppen.

 

Följ oss på facebook Gilla oss på facebook

Kurslokal
Karlaplan 9B, Lokal Smedjan, Stockholm

Postadress
Brötvägen 22
167 66 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.