Teman

Första tiden med bebis

Första tiden med bebis - grundläggande mat-, sov- dagrutiner. Minimera risken för problem och maximera njutning!

Föreläsningarna öppna för alla - med eller utan mage, med eller utan barn.

Sätta gränser och smidig avvänjning

Kan du som förälder lära dig att sätta gränser på rätt sätt och hantera förändringar smidigt, är mycket vunnet. Föreläsningen tar upp det hård/mjuka föräldraskapet och smarta förändrngsstrategier vid avvänjning av det mesta (amning, napp, sova med mamma och pappa, blöjor etc).

Njut av din bebis med bra verktyg

Första tiden med bebis

Så tar du hand om din bebis - grundläggande spädbarnsvård som bäddar för njutning. Med en bra grund kan du leva ett harmoniskt liv tillsammans med ditt barn och minimera risken för problem, oavsett om det handlar om sömn, mat eller kolik.

Gå tillsammans

En perfekt dag

Smarta och enkla vardagsrutiner som bygger för en harmonisk vardag. Glada ungar – vad behöver en liten människa (och en stor) för att må bra? Hur ser vi till att enkelt fylla de mest grundläggande behoven? Det berättar Anna om denna kväll.


Info

Tid: 17.30-19.30 Plats: Karlaplan 9B, Stockholm Pris: 600kr/person. Betalning på plats eller till plusgiro 11 93 20-0 (uppge namn samt föreläsningsdatum)

 

Föräldraföreläsningar

Bli lugn som förälder med egna verktyg och strategier  - träffa, samtala med andra och få inspiration
Vad hände? Från det mirakel det är att föda till en vardag med en liten bebis som ställer allt på ända! Att leva med barn kan vara utmanande... Vi kan som föräldrar både känna oss handfallna inför uppgiften och sakna verkliga, mentala och praktiska verktyg.

Anna Wilsby Frisk har samlat egna och andras erfarenheter i AnnasProfylax Föräldrakurs. Den som tar upp grundläggande förhållningssätt och strategier för hela första året,  återkommer varje månad. Ni kan gå den redan som gravida eller föräldrar med barn mellan 0-6 år. Det är meningen att vi ska njuta av våra barn, av att vara föräldrar och av varandra! Det menar Anna och ger er under de här kvällarna de smarta strategier vi kan behöva för att få vardagen att fungera. Det handlar inte om en "metod" utan om naturlig klokskap, strukturer och rutiner som vi anpassar till just vår familj. Att leva med barn kan, med rätt verktyg, vara en fantastisk och underbar resa. Om man vet hur blir det enklare.

Träffarna bygger på fyra teman:

  • Glada ungar - Hur får man ett barn som är mer glad än ledsen?
  • Goda rutiner - Vilka smarta rutiner bäddar för en skön vardag?
  • Coola päron - Hur blir man en lugn och trygg förälder oavsett vad som händer?
  • Tillsammans - Du, jag, vi - Hur får vi oss att fungera?

Föreläsningarna och de gemensamma samtalen kommer att fokusera olika teman som amning, mat och sov- och dagrutiner mm. Du, ditt barn och dina frågor är utgångspunkten. Träffa andra föräldrar i samma situation och få hjälp och stöd.

Vi rekommenderar att du går tillsammans med din partner (precis som AnnasProfylax Grundkurs) och bebisen är naturligtvis välkommet att vara med om föräldrarna anser detta möjligt. Träffarna är en och en halvtimme långa och hålls i vår egen kurslokal på Karlaplan 9B. Föreläsningarna erbjuds än så länge enbart i Stockholm.
Kursledare är Anna Frisk, skapare av AnnasProfylax och erfaren fyrabarns mor och inspirerande föredragshållare.

Kommande föreläsningar

Boka enkelt genom att klicka på länken (du/ni kan komma som gravida eller med bebis, formuläret är riktat mot gravida, skriv i fältet för övrig info om du kommer med bebis):

Överlev bebistiden - hur man får en lugn bebis med enkla strategier och bli starkare som par

Kommande föreläsningar:

Överlev bebistiden - lugn bebis med enkla strategier 30 jan 17.30-20.00

Överlev bebistiden med enkla strategier 12 mars 17.30-20.00


Plats:
Karlaplan 9B, Stockholm
Pris: 600kr/person

Anmälan: Boka genom att klicka på datumlänken ovan eller skicka ett mail till kurser@profylaxgruppen.com

Avgiften sätts in på Plusgiro 119320-0. Skriv namn samt datum för föreläsningen i OCR-fältet.
Avgiften kan även betalas via företags-swish på plats.

På begäran håller Anna även minikurser om hur man kan sätta gränser på ett smidigt sätt samt bädda för avvänjning av allt från napp, blöja, till att sova och somna själv.

Varmt välkomna!


Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Kurslokal
Karlaplan 9B, Lokal Smedjan, Stockholm

Postadress
Brötvägen 22
167 66 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.