Citat från våra kunder

Bra hjälp!

*****

Går i väntans tider med tredje barnet i magen. Bra med övningarna jag kan göra enkelt hemma i soffan. Gillar Annas trygga röst. Helt klart en värdefull app!
Lina W-Snart mamma!

*****

Tack! Perfekt träningsredskap. Illustrativt med film, verkligt och genuint. En billig investering inför en av livets största upplevelser! Det känns så rätt, jag behöver en påminnelse, vem gör inte det? Jag är mer än nöjd!
Lotta P


 

Få Annas nyhetsbrev med tips direkt till dig


Av all information som du nås av - vad är egentligen viktigt? Vad behöver du ta reda på och få information om inför din förlossning och föräldraskap?


Om du vill och registrerar dig nedan, kommer du, ungefär var femte dag, få ett nytt och intressant nyhetsbrev med Annas tankar, tips, råd och övningar.

"Jag unnar dig ALLT. Du är värd en bra upplevelse och också att få möjligheten att NJUTA av din bebis. Väl förberedd ökar dina förutsättningar enormt. Jag vill vara din guide, din coach på vägen. Jag kommer dela med mig av mina erfarenheter, misstag, urspårningar och framgångar såväl när det gäller mina förlossningar som livet med barn. Jag vill att du ska veta och känna på djupet att det finns någon som vet och förstår vad du känner och som du kan höra av dig till om det kör ihop sig", säger Anna Wilsby Frisk.

Anna har, förutom sina tre egna förlossningar, varit med på över 350 andras förlossningar under 20 års tid. Hennes ständiga nyfikenhet och villighet att lära sig mer och utveckla sig själv och sitt sätt att arbeta, har gjort att hon är mer aktuell än någonsin med sina profylaxkurser inför förlossningen, böcker men också föräldraföreläsningar och webinarier.

Vill du följa Anna på instagram? Där och på facebook gör hon dagliga uppdateringar.

Välkommen till AnnasProfylax!


Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Vill du få vårt nyhetsbrev - anmäl dig här:

Jag godkänner att min e-postadress lagras hos Profylaxgruppen.

 

Följ oss på facebook Gilla oss på facebook

Kurslokal
Karlaplan 9B, Lokal Smedjan, Stockholm

Postadress
Brötvägen 22
167 66 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.