Fotograf: Bodil Bergman Hughes
Anna Wilsby Frisk och Bodil Bergman Hughes inför Underbara Barnmässan år 2016
 

Anna och Bodil på Magpodden

Med ett tema för varje dag i veckan har Bodil Bergman Hughes, gravidfotograf och journalist, skapat ett intressant forum för att prata om allt som hör till graviditet och förlossning.

Bodils nyfikenhet och varma hjärta får mammor att öppna sig. Magpodden växer för varje vecka och har ett tema för varje dag: Mag Måndag, Tvilling Tisdag, Tutt Torsdag och Förlossnings Fredag. Även det tunga har fått sin dag med Sorg Söndag.

Anna anlitade Bodil som fotograf till hennes bok "En riktig födelsedag". Det blev början inte bara på deras professionella relation utan även vänskap. Vid fyra olika tillfällen, så här långt, har Bodil intervjuat Anna Wilsby Frisk. "Vi har lika roligt varje gång vi träffas, även när vi pratar om allvarliga saker", säger Anna.

Här är länkarna till samtalen:

Om förlossningsskador och vad man kan göra för att undvika dessa

Om att vara mamma

Om att föda barn och allt därtill

About the very important partner at the birth (in english)

Anna Wilsby Frisk är kvinnan som startade AnnasProfylax år 2001 och som sedan dess utbildat tusentals föräldrar och barnmorskor tillsammans med sina kollegor. Träningsfilmer, webbkurser och två böcker har det blivit och en tredje är på väg. Så här skrev bloggerskan Anna Sandström om Annas andra bok "En riktig födelsedag":

Jag vill bara skriva att Anna Wilsby Frisk berör på en helt ny nivå. Det känns i hjärtat och jag är så tacksam för att sådana som hon finns. Som vågar ta tag i livet och verkligen se det och hjälpa andra att göra detsamma. Vackert är vad det är.

Anna Sandström mamma till Oliver (2012) och Benjamin (2013)

www.starkamamman.blogspot.se


Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Kurslokal
Karlaplan 9B, Lokal Smedjan, Stockholm

Postadress
Brötvägen 22
167 66 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.