AnnasProfylax Repetitionskurs

Några alternativ för dig som har gått AnnasProfylax tidigare och vill friska upp minnet:

1. Gå om AnnasProfylax Grundkurs. Varje kurs är unik och Anna utvecklar hela tiden kursinnehållet och anpassar det till de som är där. Att blanda par som ska föda för första gången och andra (eller tredje...) är något som berikar kursen och diskussionerna. Tvärtom vad man kanske kan tro.

Om du har haft en jobbig upplevelse, kan det kännas som att du inte vill "skrämmas", men AnnasProfylax handlar ju om hur man hanterar riktiga utmaningar, riktiga förlossningar - inget flum, inget skönmålande, men med fokus på vad du och din partner (eller stödperson) kan göra. Klicka här för att komma till aktuella kurser.

2. Göra halva kursen. Om du/ni bara vill göra en kortare repetition, kan det ibland vara möjligt att gå enbart del 2, dvs tre timmar. Konsultera med oss. Är gruppen full kan det vara svårt, men ofta går det att lösa.

3. En timme liveonline med Anna. Är det mycket omkring dig/er? Ibland kan det kännas omöjligt att komma ifrån. Om det är så rekommenderar vi varmt en timme via zoom med Anna. Då går hon igenom vad ni kan förvänta er inför kommande förlossning, vad ni behöver träna på särskilt och, inte minst, mötet med den nya bebisen. Första mötet har visat sig vara av särskild vikt för att få en bra start och göda syskonkärleken och inget annat...

För frågor eller konsultation kontakta kurser@profylaxgruppen.com  eller Anna direkt på anna.frisk@profylaxgruppen.com
Vill ni också få en bra början på föräldraskapet?

Vill du få vårt nyhetsbrev - anmäl dig här:

Jag godkänner att min e-postadress lagras hos Profylaxgruppen.

 

Följ oss på facebook Gilla oss på facebook

Kurslokal
Katarinavägen 19, 2tr i Stockholm
(ATP Ateliers lokaler)

Postadress
Arkitektvägen 47
168 32 Bromma

Tel: 08-758 02 10   
Epost: kurser@profylaxgruppen.com

Vi nås säkrast på telefon mån-fre mellan kl 09.00-12.00. Din kursledares mobilnr hittar du på boknings-bekräftelsen.